yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Adult

Topul pozitiilor sexuale pentru super orgasme

Atunci cand vine vorba despre sex, foarte multe persoane evita sa vorbeasca deschis despre viata lor sexuala. Intotdeauna au existat si vor exista curiozitati legate de aceasta, si atat femeile cat si barbatii au unele curiozitati referitoare la relatiile intime.

Una dintre cele mai mari curiozitati atat a femeii cat a barbatului este legata de cele mai bune pozitii pentru sex, astfel incat sa aiba cele mai tari orgasme. Veti descoperi mai multe detalii in randurile care urmeaza!

  1. Pozitia fluturelui sau pozitia misionarului modificata

Aceasta este pozitia sexuala in care femeia sta asezata pe spate avand soldurile spre marginea patului, in timp ce barbatul o penetreaza. Atunci cand este penetrata, isi ridica picioarele in jurul umerilor lui, si atata cat ii permite unghiul pozitiei, se poate misca inainte si inapoi.

Aceasta pozitie ofera o stimulare senzationala, in timp ce penetrarea este foarte adanca, si poate provoca orgasm vaginal. Sexul in aceasta pozitie poate provoca mari si dese contractii in valuri de placere.

  1. Tehnica coitala modificata

In aceasta pozitie, cei doi parteneri isi incep activitatea in pozitia misionarului, dupa care barbatul ii da voie femeii sa-si stranga picioarele unul langa altul, intre picioarele lui.

In aceasta pozitie, in timpul penetrarii, el va stimula toata zona clitoridiana a femeii foarte puternic, reusind sa ii provoace orgasme de neuitat. Aceasta este cea mai potrivita pozitie sexuala pentru femeile care adora stimularea clitoridiana.

  1. Cu sceptrul in mana

Atat el, cat si ea o pot executa, insa cel care sta deasupra pare sa aiba misiunea mai usoara. Formati un cerc din degetul aratator si degetul mare, pe care sa il folositi pentru a cuprinde penisul la baza lui.

Odata ce ati facut acest lucru, trageti pielea in jos pentru a dezveli santul balano-preputial complet, pentru ca acolo se afla cei mai multi nervi ai penisului concentrati. Incercati penetrarea in acest mod.

  1. Tehnica contracararii

O astfel de pozitie sexuala reuseste sa ofere o senzatie cu adevarat fascinanta. In aceasta pozitie, femeia sta intinsa pe spate oe o suprafata foarte mare, care ar opune rezistenta. De exemplu, masa poate fi acea suprafata sau un birou sau un obiect de mibilier tare.

In acest fel, barbatului ii este posibil sa controleze penetrarea, si poate sa penetreze foarte adanc femeia, atunci cand ea opune rezistenta. O astfel de suprafata poate fi potrivita pentru a incerca diferite pozitii, din cauza suprafetei dure pe care este femeia asezata.

  1. Foarfeca

Aceasta este o pozitie sexuala care ii ofera femeii posibilitatea de a detine controlul total al penetrarii. El sta intins pe spate si are genunchii indoiti. Ea vine deasupra, si il incaleca cu un picior intre picioarele lui, in timp ce celalalt picior ii vine langa soldul lui, pe exterior.

In aceasta pozitie, ea practic sta cu un picior de-al lui intre picioarele ei. Ea va gasi mai apoi ce mai potrivit punct in care sa isi poata stimula cat mai bine zona pubiana. Tot ea controleaza intensitatea, adancimea penetrarii, presiunea, etc. Aceasta poate fi pozitia care sa provoace un orgasm fabulos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *