yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Pentru Casa

Idei & sfaturi pentru achiziționarea mobilierului pentru hol

Primele impresii contează, iar în momentul în care oaspeții pășesc în locuință, holul este primul spațiu pe care îl vor vedea. Dat fiind faptul că holurile tind să fie înguste și aglomerate cu pantofi, genți sau alte obiecte de decor, mobilierul trebuie să servească atât unui scop decorativ, cât și unui practic.

Natürlich vă oferă o listă de sfaturi de cumpărare pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere posibilă pentru locuința proprie.

Cumpărați doar piesele de care aveți nevoie.

Începeți prin a vă gândi și a realiza o listă cu ceea ce aveți nevoie de fapt. În timp ce alte încăperi din locuință pot găzdui o cantitate mai generoasă de mobilier, holurile sunt în mod tradițional destul de mici, iar acest lucru impune o disciplină mai mare în alegerea pieselor. Dacă v-ați mutat recent, aceasta ar trebui să fie ultima zonă pentru care faceți cumpărături, oferindu-vă timp pentru a stabili ceea ce este practic necesar și de a avea cât mai mult spațiu de intrare în timp ce mutați alte obiecte de mobilier în locuință.

Păstrați dimensiunile către minim.
Dintr-un punct de vedere practic, cu excepția cazului în care aveți o intrare destul de generoasă, încercați să fiți conservatori cu dimensiunea a tot ceea ce plasați în această zonă a casei. Aceasta este intrarea principală a locuinței și veți dori să aveți un spațiu aerisit, care va îndemna musafirii să parcurgă drumul spre sufragerie. Din perspectivă estetică, menținerea minimă a lucrurilor ajută la evitarea aglomerării și a restricționării percepției. Ca excepție a regulii menționate anterior, oglinzile mari vor reflecta lumina, ceea ce duce la crearea iluziei de spațiu deschis și mult mai generos.

Lucruri pe care să le luați în considerare:

Dimensiune.

Dimensiunea mobilierului pe care îl alegeți depinde în mare măsură de spațiul disponibil. Începeți prin a măsura spațiul de la intrare, inclusiv ușa, pentru a vă asigura că orice element se va potrivi.
Depozitare.

O familie numeroasă ar putea lua în considerare holul drept spațiu de depozitare pentru paltoane, umbrele sau alte obiecte de uz casnic. Investiți în rafturi sau coșuri de depozitare.

Funcționalitate.

Holul poate fi utilizat drept zonă de relaxare pentru oaspeți și familie, pentru a-și îndepărta încălțămintea sau se va utiliza drept zonă de depozitare.

Aspect.

Nu există o rețetă ideală pentru amenajarea holului, dar fiind primul spațiu pe care musafirii în vor vedea, este important să dea tonul stilului locuinței și să se conformeze cu designul din casă. O bună iluminare va crea iluzia unui spațiu mai mare, iar elementele artistice (fotografii, suveniruri) vor face trimitere spre o locuință primitoare.

Indiferent de cât de mare este holul dvs., acesta este un spațiu ideal pentru a deveni creativi. Inspirați-vă din colecția de mobilier pentru hol și creați un spațiu de care se va bucura orice musafir. Puteți opta pentru un Set pentru Hol Kashmir elegant pentru garderobă.

 

Acesta este un articol extern, primit de la un partener pentru a fi publicat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *