yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Adult

Dolls Studio – Studio videochat in centrul capitalei

Dolls Studio este un studio de videochat localizat in centrul Bucurestiului, orientat spre performanta si dezvoltare continua. Fie ca esti studenta, somera, angajata sau casnica, Dolls Studio te ajuta sa iti atingi idealurile pe termen scurt sau pe termen lung, pe toate planurile – financiare, personale, sociale si profesionale.Sistemul performant de training, alaturi de obiectivele clare si realizabile, sunt o parte esentiala a strategiei noastre de lucru. Lucrand impreuna, am reusit sa construim o echipa unita, intr-un mediu placut si o atmosfera calda, cu oameni si o comunitate ce au ca obiective principale performanta si succesul.

Studio videochat in centrul Bucurestiului!

Si tu poti face parte dintr-o industrie care iti permite sa obtii o noua viata si totodata, mai mult decat un venit mediu, chiar si fara experienta. Ne aflam in zona centrala a capitalei, foarte aproape de Piata Unirii si de piata Universitatii. Distanta pana la statia de metrou Piata Unirii nu depaseste 7 minute, iar pana in zona centrului istoric sunt doar 10-15 minute de mers pe jos.

Vei fi intampinata de o echipa cu experienta in videochat, care iti va explica fiecare pas si te va ghida incet si sigur pe drumul tau spre succes. Alege sa lucrezi in cel mai cool studio videochat Unirii lucrand fix din centrul capitalei.

In locatia ultracentrala, exclusivista, de 160 metri patrati, construita pe 2 nivele, situata la doar cateva minute distanta de statia de metrou Unirii, cu acces la mijloace de transport in comun, fara mult timp pierdut in trafic, te asteapta o echipa formata exclusiv din personal feminin, camere de lucru dotate cu calculatoare performante, camere web profesionale si sisteme de iluminat speciale, precum si sedinte foto si video profesionale gratuite, decor de lux si training pe toata durata colaborarii.

Devino model de top la Dolls Studio intr-un mediu din care nu lipsesc profesionalismul, experienta, suportul permanent din partea echipei noastre si a trainerilor experimentati, seriozitatea si corectitudinea, programul flexibil, transparenta totala in incasari, legalitatea, confidentialitatea si conditiile de lucru excelente. Si pentru ca stim ca la inceput este mai dificil, te putem ajuta cu plata la zi, pana te pui pe picioare din punct de vedere financiar.

Meriti sa fii model la Dolls Studio!

Purtam un mare respect pentru orice model care ne calca pragul, astfel ca experienta pe care o vei dobandi in studioul nostru va fi axata indeosebi pe cresterea si dezvoltarea ta ca model de succes. Stim ca timpul este pretios pentru tine, de aceea am stabilit ca procedurile de acomodare la studioul nostru de videochat din centrul Bucurestiului sa fie unele simple, eficiente si rapide, iar programul sa fie cat mai flexibil si adaptat dupa necesitatile tale.

Totodata, la Dolls Studio fiecare statie de lucru se afla intr-o camera separata, oferindu-ti intimitatea de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea in cele mai sigure si bune conditii. Design-ul camerelor este special creat  pentru a te stimula si incuraja sa devii mai performanta. Fiecare incapere de lucru este dotata cu calculatoare si camere video de ultima generatie, iar personalul nostru tehnic supercalificat iti sta la dispozitie non stop pentru asistenta.

Alegand Dolls Studio, ai garantia ca iti va fi mult mai usor si comod sa te integrezi intr-o industrie in continua dezvoltare. Pentru ca doar aici poti avea parte de beneficii pe care nu le-ai putea gasi la un alt studio de videochat din capitala: locatie centrala intr-o zona sigura a Bucurestiului, cele mai bune conditii de lucru, camera proprie dotata cu incuietoare, sistem performant de training, comision 50% si bonusuri progresive, incasari de peste 10.000$ lunar in doar cateva ture lucrate, plata la zi, servicii de infrumusetare gratuite, confort si legalitate.

 

 

Acesta este un articol extern, primit de la un partener pentru a fi publicat!