yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Adult

Avantajele unui job de model videochat la studio

In ultimii ani au ales sa isi indrepte atentia din ce in ce mai multe fete spre o cariera de model videochat, datorita salariilor mari din aceasta industrie.

Unele fete au ales sa practice videochatul acasa, in timp ce altele au ales sa isi desfasoare activitatea in cadrul unui studio de videochat. Acest articol va prezinta cele mai importante avantaje ale unui job de model de videochat la studio.

Loc de munca legal

Probabil ca inca exista foarte multe persoane care asociaza videochatul cu pornografia sau cu prostitutia, dar de fapt videochatul este o ramura a divertismentului pentru adulti si este reglementat in Romania prin Legea 196/2003, modificata ulterior si completata de Legea 496/2004.

Asadar, fetele care aleg o asemenea cariera au un job legal. Studiourile le platesc contributiile la stat, le platesc asigurare medicala si le ofera toate conditiile pentru a-si desfasura munca. Au chiar si concediu de odihna la fel ca la orice alt loc de munca.

Program de lucru flexibil

Cele mai multe studiouri accepta ca modelele sa isi stabileasca programul de lucru. Unele fete prefera sa lucreze doar noaptea, altele prefera sa lucreze de dimineata pana dupa masa, iar apoi sa aiba liber pana in urmatoarea zi.

Indiferent de ce program de lucru isi aleg, trebuie ca la finalul lunii sa aiba lucrate minim 160 de ore, iar astfel vor incasa salarii intregi plus bonusuri de performanta care vor fi de ordinul miilor de euro.

Chiar si modelele incepatoare depasesc pragul de 1000 de euro inca din prima luna daca dau dovada de seriozitate si muncesc cele 160 de ore mentionate anterior.

 Training

Multe dintre absolventele de liceu sau multe studente aleg o cariera in videochat ca prim job, iar datorita faptului ca nu au experienta vor fi ajutate de catre modelele experimentate.

Acestea le vor oferi cele mai bune sfaturi si trucuri pentru ca noile modele sa isi poata desfasura cat mai bine activitatea. Este si in interesul studioului ca modelele sa se descurce foarte bine, pentru ca din banii castigati de modele, o parte revin studioului.

Bonusuri atractive

De regula, studiourile le ofera fetelor diverse bonusuri atractive deoarece au ales o astfel de cariera. Bonusul pentru modelul lunii sau bonusul de fidelitate sunt doar doua exemple. Alte studiouri ofera bonusuri pentru recomandarea unor modele noi.

Cele mai bune conditii de lucru

Cand aducem in discutie cele mai bune conditii de lucru ne referim la spatiul in care modelele isi desfasoara activitatea. Fiecare model are o camera de lux, foarte frumos amenajata pentru a se simti cat mai confortabil.

Modelele au la dispozitie un laptop/pc si o camera web de ultima generatie, pentru o calitate si o claritate cat mai buna a imaginii. In plus, primesc asistenta la orice ora din zi sau din noapte de la specialisti daca este necesar.

Alte bonusuri

Unele studiouri le ofera modelelor cazare gratuita, altele la cele mai mici preturi. Exista studiouri care le ofera vestimentatie de lucru modelelor sau jucarii sexuale. Alte studiouri le fac cadou lunar cate o sedinta foto videochat.

In plus, de regula la studio exista manichiuriste si artiste make-up care pregatesc modelele gratuit pentru a arata impecabil in fata camerei web.

Asadar, acestea sunt conditiile oferite de studiourile de videochat pentru ca modelele sa isi desfasoare activitatea. In schimb, fetele care fac videochat acasa trebuie sa isi cumpere calculatorul si camera web, trebuie sa isi amenajeze camera in care urmeaza sa lucreze si trebuie sa isi cumpere haine sexy si sa se machieze pe cont propriu. In plus, nu are cine sa le ofere sfaturi si asistenta la nevoie.

Deci, de aceea multe fete care aleg o cariera de model de videochat prefera sa lucreze la studio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *