yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Pentru Casa

Avantajele usilor automatizate de garaj?

Usile automatizate ale garajului va ofera o multime de beneficii, iar acest articol va prezinta cateva dintre acestea. Din acest motiv, daca inca nu v-ati automatizat usile de acces in garaj, ar trebui sa faceti acest lucru cat mai curand.

Pana atunci insa, iata de ce este important sa aveti usile de la garaj automatizate!

Promoveaza confortul

Usile automate de garaj, la fel ca orice lucru care beneficiaza de automatizare, ajuta foarte mult la minimizarea efortului personal, si ofera confort vietii de zi cu zi. Automatizand usa garajului, nu va mai trebui sa purtati cheile casei.

In schimb, va fi nevoie sa aveti la indemana doar de o telecomanda pentru garaj, un telefon pentru a deschide usa cu ajutorul unei aplicatii smartphone, sau de un cod de tastatura pentru a va accesa garajul!

Un alt avantaj deosebit de important al schimbarii vechii usi manuale de garaj cu una noua, automata este faptul ca nu va mai fi nevoie sa renuntati la confortul masinii dvs. pentru a deschide si inchide usa garajului.

Cand ajungeti acasa noaptea tarziu, puteti folosi pur si simplu telecomanda sau telefonul din interiorul masinii pentru a deschide usa. Spuneti adio zilelor in care va deschideti manual usa garajului stand in caldura sau tremurand de frig cand o inchideti.

Utilizeaza tehnologie inteligenta

Usile moderne de garaj pot fi deschise si inchise chiar si de pe smartphone. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele care tind sa uite sa inchida usa garajului dupa ce parasesc casa si pleaca. Nu va trebui niciodata sa intoarceti din drum pentru a merge din nou la usa garajului cu scopul de a o inchide.

In cazul in care aveti o viata extrem de aglomerata, cu milioane de lucruri la care sa va ganditi si cu multe decizii de luat, nu lasati usile de garaj sa fie un alt lucru pe care sa il adaugati pe lista. Cu o usa automata de garaj, puteti seta un cronometru care sa determine inchiderea usii dupa ce a ramas deschisa pentru o anumita perioada de timp. Acest lucru va elimina ingrijorarea sau necesitatea de a verifica daca usa de garaj este inchisa.

Previn ranirea

Fie ca sunteti parinte care are copii mici, fie ca sunteti un adult cu probleme medicale, siguranta este extrem de importanta. Usile de garaj vechi, deteriorate si care se deschid si se inchid manual, pot necesita sa le ridicati de la sol. Pentru a preveni eventualele vatamari, puteti opta pentru usi automate de garaj!

Automatizarea usii de garaj va face garajul sigur, iar usa usor de actionat, astfel incat chiar si copiii sa o poata folosi. Pot deschide si inchide usa cu o apasare de buton. In plus, nu va trebui niciodata sa va faceti griji cu privire la inchiderea usii pentru ca aceasta nu poate cadea pe ei, datorita senzorilor de usa incorporati. Senzorii vor trage inapoi usa garajului daca exista ceva in cale.

Cresc valoarea proprietatii

Poate va ganditi ca intr-o buna zi sa va mutati. In aceste conditii, cu siguranta veti avea sanse mai mari sa obtineti un pret mai mare pe proprietate, daca veti avea garajul automatizat.

Consuma energie minima

Deoarece deschizatoarele de usi de garaj nu consuma multa energie, nu va trebui sa cheltuiti sume excesive de bani pe facturile de electricitate. Daca doriti sa va reduceti si mai mult factura la energie, noile modele de deschizatoare de usi de garaj consuma si mai putina energie.

De asemenea, aveti optiunea de a conecta deschizatorul usii de garaj la un panou solar. In timp ce costul initial al instalarii panoului si deschizatorului ar fi mai mare, facturile de energie vor fi mai mici in timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *