yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Gadgeturi

Ce boxe auto profesionale alegem?

Tuturor ne place sa ascultam muzica de calitate mai ales atunci cand calatorim pe distante lungi. Una dintre cerintele de baza pentru a va putea bucura de un sunet de calitate, este instalarea celor mai bune boxe auto profesionale in masina dvs.

Majoritatea difuzoarelor incorporate nu ofera claritatea sunetului pe care dorim sa o auzim, dar aceasta problema poate fi remediata cu ajutorul unor boxe auto profesionale. In continuare veti descoperi cateva exemple de astfel de boxe auto profesionale, pe care le-ati putea alege!

  1. Boxe stereo auto cu trei cai Kenwood KFC-1695PS

Kenwood KFC-1695PS este unul dintre cele mai bune difuzoare de luat in considerare pentru sistemul dvs. audio auto. Disponibil intr-un diametru de 6,5 inci, acest difuzor ofera o performanta in trei directii, permitandu-va sa adaugati cel mai preferat tweeter si un subwoofer puternic pentru o distributie uniforma a sunetului.

Kenwood KFC-1695PS ofera un RMS de 75 wati si o putere maxima de 320W, fiind unul dintre cele mai puternice difuzoare midrange disponibile.

  1. Boxe Polk Audio DB652 Dynamic Balance Coaxial

Daca va ganditi la un difuzor de calitate, va vine in minte un lucru – Polk Audio DB652. Construit cu un con de polipropilena rezistent la UV, acest difuzor este capabil sa reziste testului timpului, fiind cel mai bun difuzor atat pentru masini, cat si pentru unitati marine, cum ar fi barcile.

Cu un diametru de 6,5 inci, Polk Audio DB652 are o putere de varf de 300 de wati si un RMS de 100 de wati, un raspuns de frecventa de 40 Hz-22 kiloHertz si un sunet de 92 decibeli.

  1. Boxe auto cu trei cai Pioneer TS-A1670F

Daca cautati un difuzor care sa va garanteze cea mai buna experienta de ascultare a muzicii, atunci nu va ganditi la altceva decat la Pioneer TS-A1670F. Un difuzor popular care a fost intampinat cu critici pozitive, Pioneer TS-A1670F a depasit difuzoarele similare de pe piata datorita puterii sale imense.

Difuzorul Pioneer TS-A1670F este fabricat dintr-un amestec de materiale de calitate atat in ​​tweeter, cat si in conul difuzorului pentru a permite producerea unui sunet clar.

Proiectat cu o bobina vocala rezistenta la caldura si o putere de varf de 320 wati cu 70 wati RMS, Pioneer TS-A1670F este unul dintre cele mai bune boxe auto pe care le puteti cumpara.

  1. Infinity Reference 6532IX Boxe auto bidirectionale

In continuare, pe lista noastra, avem boxele auto bidirectionale Infinity Reference 6532IX. Acum, spre deosebire de alte difuzoare din aceasta lista, acesta este proiectat cu un con de woofer mare, care ofera o suprafata mare pentru sunet de bas superior.

Tweeterul cu cupola disponibil este proiectat pentru a produce un sunet clar, precum si pentru a permite o manevrabilitate superioara a puterii datorita adaugarii unei pivotari de reglare a nivelului. Nu in ultimul rand, acest difuzor are o putere de varf de 180 wati si 60 wati RMS pentru performante superioare.

  1. Difuzor cu doua cai Alpine SPS-610C

Daca intentionati sa adaugati un sunet surround premium in masina, difuzorul cu doua cai Alpine SPS-610C este o optiune interesanta. Desi acest difuzor are un diametru de 6,5 inci, exista alte optiuni mai mici disponibile pe care le puteti lua in considerare in functie de dimensiunea sistemului dvs. de difuzoare auto.

Acest difuzor are o forma optimizata si vine cu un tweeter cu cupola Silk Silk de 1 ”pentru o claritate extrema a sunetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *