yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Gadgeturi

Top 5 producatori de smartphone-uri

Una dintre cele mai mari necesitati ale omenirii in aceasta perioada, este smartphone-ul. Probabil pare exagerat sa spunem ca viata noastra ar avea de suferit daca maine, smartphone-urile nu ar mai exista.

De ce am facut aceasta afirmatie? Ei bine, stim cu totii ca aceste telefoane sunt folosite pentru a comunica. Folosim de-asemenea smartphone-urile datorita altor aplicatii precum Waze, care este ghidul nostru perfect atunci cand calatorim.

Avem nevoie de un smartphone si atunci cand intentionam sa aflam cele mai recente stiri. Nu mai trebuie sa citim ziarul pentru a afla ce se intampla peste tot in lume, nu mai trebuie sa deschidem laptopul sau PC-ul, ci in cateva secunde aflam totul direct de pe telefonul mobil inteligent, activand datele mobile sau functia wifi.

Putem asculta muzica preferata, putem face poze la fel de clare precum fotografii profesionisti care detin aparatura de ultima generatie si nu numai. Un smartphone poate fi utilizat in foarte multe scopuri, asa ca nu pare o afirmatie exagerata cand spunem ca depindem de aceste telefoane.

In momentul in care vine vorba despre alegerea unui smartphone, exista mai multe detalii care necesita o mare atentie. Utilizatorii trebuie sa tina cont de display-ul telefonului, de capacitatea de stocare a informatiei, de camera foto, de design, de procesor dar si de diferite alte functionalitati.

Nu in ultimul rand, utilizatorii tin cont de marca telefonului foarte mult. Pe piata exista zeci de producatori de smartphone-uri in clipa de fata, insa nu toti se bucura de succesul dorit. In cele ce urmeaza va prezentam un top al celor mai renumite marci de telefoane mobile.

Alegeti sa va cumparati un smartphone de la unul din primii 3 producatori, si cu siguranta modul de functionare al telefonului va va incanta.

  1. Samsung

Fara doar si poate, cel mai important producator de pe piata la ora actuala este Samsung. In comparatie cu diferite alte branduri, acesta companie are atat telefoane high end (Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, si Galaxy S20 Ultra sunt cele mai performante dispozitive ale brandului).

Apoi, Samsung vine cu oferte si pentru utilizatorii care isi doresc telefoane mai ieftine, propunand telefoane midrange sau low cost la preturi mai mult decat decente, si care dispun de specificatii impresionante.

  1. Apple

Dupa Samsung, Apple este urmatorul brand care se bucura de un mare succes pe piata. Compania produce doar telefoanele iPhone, care sunt de cea mai buna calitate, si care au preturi pe masura.

Cel mai important dispozitiv al brandului, pana la momentul scrierii acestui articol, este iPhone 11 Pro Max.

  1. Huawei

Pentru unii surprinzatoare clasarea pe locul 3 a celor de la Huawei, pentru altii nu; cert este faptul ca producatorul a reusit in ultimii ani sa aiba vanzari record. Huawei este la momentul actual singurul producator care scoate pe piata telefoane care pot rivaliza cu cele de la Apple sau Samsung.

Utilizatorii se declara foarte multumiti de calitatea telefoanelor acestui brand, iar majoritatea sustin ca urmatorul telefon pe care il vor cumpara, va fi tot un model Huawei. Mate 30 Pro este unul dintre cele mai reusite telefoane ale brandului.

  1. Xiaomi

Multi se asteptau ca alte nume mari de pe piata precum Sony, Nokia sau LG sa fie in top, insa Xiaomi le-a luat fata acestor companii, desi este un brand aparut pe piata doar in anul 2010. Xiaomi MI 9T Pro este unul dintre cele mai importante smartphone-uri ale companiei, si dispune de specificatii fabuloase.

  1. One Plus

De-asemenea, p clasare surprinzatoare pe le locul 5 in acest top, este revendicata de One Plus, un brand care are telefoane cu un design fascinant. Telefoanele One Plus au finisaje de calitate premium, iar compania aduce in mainile utilizatorilor sai, cele mai importatne caracteristici.