yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Diverse

Descoperă 5 idei de cadouri potrivite pentru ziua mamei tale

Mama este probabil cea mai importantă persoană din viața ta, de aceea atunci când vrei să-i faci un cadou îți dorești să-i transmiți toată dragostea și recunoștința pe care i-o porți.

Așadar, dacă se apropie ziua de naștere a mamei tale trebuie să te gândești din timp la ceea ce ai vrea să-i oferi în dar, astfel încât să iei cea mai potrivită decizie. Inspiră-te din pasiunile ei, din ceea ce-i place și o face fericită pentru un cadou unic.

Totuși, dacă nu prea mai ai mult timp la dispoziție și ai nevoie de inspirație te ajutăm cu 5 idei de cadouri potrivite pentru ziua mamei tale:

1. Tablou peisaj

Toate mamele îndrăgesc decorațiunile de interior, așa că un element decorativ poate fi o idee de cadou care nu va da greș.

Îți recomandăm să fii inspirat și să apelezi la un tablou canvas cu un peisaj, de la pepanza.ro, care o va face să simtă mai aproape liniștea naturii. O imagine de toamnă, un câmp de maci sau poate un apus ar fi potrivite pentru livingul sau dormitorul mamei tale.

2. Parfum

Să oferi în dar un parfum poate fi destul de riscant deoarece există posibilitatea să nu îi placă sau să nu i se potrivească, de aceea e important să afli ce parfumuri mai are în colecție.

Nu te uita doar la brand, fii atent la categoria de note din care fac parte parfumurile. Pot fi florale, fresh sau orientale. Dacă aceasta are mai multe parfumuri florale, înseamnă că alegerea potrivită pentru ea trebuie să facă parte din această categorie

3. Ustensile de bucătărie

Nimic nu se compară cu mâncarea mamei tale, așa că arată-i cât de mult apreciezi timpul petrecut în bucătărie cu niște ustensile noi și mai performante decât cele pe care le are deja.

Îi poți cumpăra un set nou de oale, cuțite, linguri de lemn sau poate chiar un set nou de veselă, iar dacă la toate acestea adaugi și un șorț cu un mesaj drăguț, impactul va fi unul plăcut. Acesta este un cadou util care o va bucura.

4. O carte

Mamele sunt în general foarte ocupate cu tot felul de activități și uneori uită că e important să-și ia cate o pauză relaxantă. Ajut-o pe mama ta să se bucure de câteva minute de liniște citind o carte cumpărată de tine.

Dacă aceasta are un gen preferat de cărți misiunea de a-i alege cadoul va fi destul de ușoară, dar dacă nu are un gen specific care o atrage apelează la o carte cu un subiect amuzant, romantic sau motivațional. De preferat este să eviți cărțile SF sau horror.

5. Bijuterii

Arată-i mamei tale cât de mult o iubești printr-o bijuterie elegantă pe care să o poarte la evenimente speciale. Cele mai potrivite accesorii sunt cerceii sau colierele din perle, o broșă sau un ceas. Dacă bugetul tău este unul mai limitat, îi poți cumpăra doar o cutie de bijuterii, chiar și vintage și sigur va îndrăgi gestul tău.

În concluzie, nu este foarte greu să-i cumperi mamei tale un cadou. Poți lua în calcul propunerile anterioare și vei reuși să-i aduci un zâmbet pe buze.

Sursa foto: freepik.com