yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Moda

Cum să depozitezi bijuteriile din argint – 5 sfaturi utile!

Cu toții apreciem o bijuterie frumoasă și ne dorim ca ea să rămână intactă cât mai mult timp, însă în cazul bijuteriilor din argint, acest lucru este mai greu de realizat. Pentru un aspect impecabil, ele au nevoie de atenție deosebită și de multe ori oamenii neglijează cât de importantă este depozitarea lor.

De aceea cei de la Bijuterii TV au pregătit 5 sfaturi legate de depozitarea corectă a bijuteriilor din argint, pentru ca ele să fie întotdeauna strălucitoare.

1. Curăță bijuteriile de argint după purtare

Umezeala și transpirația facilitează procesul de oxidare al argintului, care îi supără pe mulți iubitori de accesorii. Chiar dacă nu facem un efort fizic deosebit, bijuteriile sunt în continuare expuse.

Ceea ce trebuie să facem pentru a încetini procesul de oxidare este să ne asigurăm că le ștergem cu o cârpă moale, de preferat din microfibră.

2. Bijuteriile de argint preferă locuri uscate și răcoroase!

În funcție de locul în care trăiești, s-ar putea ca umiditatea din mediul înconjurător să fie mai ridicată sau mai scăzută. Cert este că ar trebui să-ți depozitezi bijuteriile din argint în locuri cu mai puțină umezeală.

Pentru asta, s-ar putea să te ajute un aparat de aer condiționat sau chiar un dezumidificator! Însă dacă nu trăiești într-un climat umed, cel mai probabil nu ai nevoie de o investiție suplimentară; un raft întunecat și cu temperatură constantă din dulapul tău ar trebui să fie de ajuns.

Suplimentar, ai putea să adaugi niște pliculețe cu silicon în caseta de bijuterii, de tipul celor pe care le găsești în cutiile cu pantofi pentru a scădea umiditatea.

3. Nu depozita bijuteriile de argint alături de alte metale

Unul dintre cele mai importante sfaturi ale bijutierilor este să depozitezi bijuteriile din colecția ta după metalul din care sunt făcute.

O colecție completă ar trebui să includă bijuterii realizate din diverse metale, iar dacă ai nevoie de un loc de unde să cumperi cu încredere bijuterii certificate din argint, pentru a diversifica, Bijuterii TV este locul perfect pentru tine!

Nu toate materialele necesită aceleași proceduri de păstrare, deci ce merge pentru argint s-ar putea să nu fie potrivit și pentru aur. Mai mult decât atât, ar putea apărea zgârieturi inestetice, din cauza mișărilor cutiei și atingerii dintre metale diferite.

4. Curăță amănunțit bijuteriile din argint la 6 luni

Cu toate măsurile pe care le-ai lua, cel mai probabil bijuteriile tale din argint au nevoie de un tratament special măcar de 2 ori pe an. Totuși, ai grijă să nu exagerezi! Curățatul excesiv dăunează mai mult decât îmbunătățeste aspectul accesoriilor din argint.

Există diferite metode de curățare, însă toate sunt destul de rapide și eficiente.

Bijuteriile din argint au fost întotdeauna populare și vor fi mulți ani de acum înainte. Acum că știi cum ar trebui să le depozitezi, poți să-ți mărești colecția cu cele mai noi accesorii din argint de pe Bijuterii TV! Intră acum pe site-ul lor și vei găsi cu siguranță ceea ce căutai.

 

Acesta este un articol primit de la un partener al agentiei Creative Grande Seo, pentru a fi publicat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *