yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Adult

Cele mai mari curiozitati despre sexul oral

Sexul oral a fost, este si cu siguranta (cel putin in Romania) va fi in continuare pentru mult timp, un subiect tabu.

Exista o multime de pareri legate de aceasta practica sexuala. Unele persoane sunt total de acord ca ar trebui practicat intr-o relatie, in timp ce alte persoane sunt de parere ca nu trebuie sa faca “sex cu gura” intr-o relatie.

Ei bine, pana la urma fiecare este liber sa faca ceea ce vrea si ce considera de cuviinta. Daca va place sexul oral, practicati-l, daca nu va place, nu-l practicati.

Odata cu trecerea timpului, au aparut tot felul de intrebari legate de acesta, iar in continuare vom vedea care sunt 4 dintre cele mai interesante intrebari despre sexul oral. Vom vedea de-asemenea si care sunt cele mai bune raspunsuri. De aceea, este recomandat sa cititi pana la final, daca aveti curiozitati legate de aceasta practica sexuala.

  1. Femeile fac sex oral din placere, sau este doar un compromis?

Fara doar si poate, exista o multime de persoane care isi doresc sa afle raspunsul pentru aceasta intrebare. Ei bine, conform unui sondaj de opinie, 55% dintre femeile chestionate, au sustinut ca sexul oral este cat se poate de firesc intr-o relatie, si ca il practica.

Alte 32% dintre femeile chestionate au spus ca sexul oral este “OK”. De-asemenea, 9% dintre femeile chestionate au catalogat sexul oral dept “kinky”, in timp ce 4%, au sustinut ca sexul oral este ceva neobisnuit. 1% dintre femeile chestionate nici n-au auzit ca exista sex oral (greu de crezut).

Un alt studiu la care au luat parte doar femei, a scos in evidenta un lucru interesant. Cele mai multe femei care practica sexul oral, sunt cele care au studii superioare si studii medii, in comparatie cu cele care nu au terminat liceul.

Sexologul Logan Levkoff sustine ca din acest punct de vedere, exista femei care practica sexul oral ca reciprocitate, sau din placere, fara a cere sa li se faca sex oral.

  1. Cine a inventat sexul oral

In mod evident, aceasta este o alta intrebare grea. Multe persoane curioase si-ar dori sa afle raspunsul. Ei bine, Timoty Taylor, autorul cartii “Preistoria sexului” sustine ca o opera care dateaza inca din eopca neolitica infatiseaza o scena de sex dintre un barbat si o femeie, scena in care ea ii face lui se x oral.

De-asemenea, grecii si romanii erau cunoscuti pentru practicile lor sexuale, iar felatia era ceva obisnuit in acele vremuri. Grecii considerau sexul oral “de bine”, in timp ce romanii il considerau un semn al supunerii, un semn al dezonorarii.  Cel care facea sex oral, ii era supus celui care il primea. Se spune ca hotii erau obligati sa le faca sex oral pagubitilor, cand erau prinsi.

In schimb, chinezii considera felatia drept calea catre iluminare. Ca o concluzie, este foarte greu de spus cine a inventat sexul oral, dar important este ca a rezistat odata cu trecerea anilor.

  1. Exista pozitii pentru sexul oral, ca sa nu doara maxilarul?

Raspunsul cu siguranta este nu. Si nici nu ar fi un motiv pentru a dura maxilarul. Este ca si cum ai avea o acadea in gura si te-ai juca cu ea, dupa spusele doctorului Jack Summers, cel care este si directorul centrului de cercetare al Institutului de studii avansate a sexualitatii umane, din orasul american San Francisco.

  1. Este o placere pentru femei sa le tii de cap cand fac sex oral?

Aceasta este o alta intrebare des intalnita. Cu siguranta este cat se poate de firesc sa iti tii mainile unde iti vine la indemana, iar pentru ca, capul ei este cel mai aproape, este firesc sa-ti tii mainile pe capul ei.

Insa, miscarile trebuie sa fie cat se poate de gentile, si nu trebuie sa fortezi nota atunci cand iti face sex oral, ca si cand o domini. Daca insa va place sa jucati dur, atunci lucrurile se schimba.