yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Gadgeturi

Ce cadouri Cool Tech cumparam pentru cei dragi?

Exista o multime de gadgeturi si produse tehnologice diferite disponibile pe piata la ora actuala, dar este dificil pentru fiecare dintre noi cand vine vorba de alegerea celui mai bun pentru a-l face cadou celor dragi.

In acest articol, am selectat cateva produse pentru cadouri cool de tehnologie, pe care ar fi indicat sa le luati in considerare atunci cand doriti sa oferiti cadou, unei persoane dragi, care este pasionata de gadgeturi.

  1. OV Pro Voice Activated Headphones

Alegeti o astfel de pereche de casti pentru a va bucura de muzica preferata de pe smartphone, si pentru a duce muzica la urmatorul nivel. Castile fara fir sunt un produs indragit pentru capacitatile sale de sarcini multiple si compatibilitatea Siri si Google Assistant. Castile sunt de asemenea concepute pentru a fi purtate si pastrate confortabil.

  1. Amazon echo Spot

Completat cu functii superbe Alexa, cum ar fi apeluri video, verificarea vremii, urmarirea listei de activitati si calender, este o alegere perfecta pentru oricine. Produsul este compact si poate fi amplasat aproape oriunde in apropiere. Amazon echo Spot are si un mic ecran care poate fi setat cu o fotografie de fundal pentru o atingere personalizata.

  1. Aparat foto digital Polaroid Pop

Camerele Polaroid au fost unele dintre produsele cele mai indragite de catre iubitorii de tehnologie pentru multi in ultima perioada, dar ceea ce face ca acest aparat foto digital sa fie o alegere mai buna este utilizarea vizorului sau cu ecran tactil, cu instantaneu absolut clasic de 3 * 4 inchi. Aparatul de fotografiat are de asemenea, un cronometru si vine cu o aplicatie Polaroid de partajare a fotografiilor.

  1. Nintendo Switch

Daca sunteti un jucator de baza care doreste sa joace vechile jocuri din copilarie cu o nota moderna, atunci Nintendo Switch este o fara doar si poate, acel gadget pe care il cautati. Sistemul de jocuri aduce o consola care este atat portabila, cat si poate fi conectata la sistemul de acasa.

Produsul de joc este incredibil de lin si una dintre cele mai bune idei de cumparaturi disponibile pe piata in aceste zile. O astfel de consola poate fi cumparata si cu scopul de a fi oferita drept cadou unei persoane dragi.

  1. Google Daydream View

Realitatea virtuala se bucura de toate frecventele tehnologice din aceste zile cu VR-urile avansate, iar una dintre cele mai bune optiuni propusa de catre Google, este viziunea de vis a zilei. Acest produs este un cadou extrem de interesant pentru oricine.

Vine cu bretele stralucitoare si confortabile. VR controleaza miscarea, si poate fi de asemenea conectat la televizor. Experienta in VR, in special Google Daydream View, este incredibila si merita pretul.

  1. Televizor inteligent Sony BRAVIA OLED 4K Ultra HD

Acest televizor este probabil echipamentul care nu trebuie sa va lipseasca din casa, si care cel mai probabil va va impresiona cu o calitate vizuala deosebita si uimitoare, cu unghiuri mari de vizionare si culori mai stralucitoare ale ecranului.

Televizorul este, de asemenea, o alegere excelenta, deoarece este eficient din punct de vedere energetic si functioneaza pe baza tehnologiei organice a diodei care emite lumina. Desi televizorul costa mult, merita fiecare banut.