yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Gadgeturi

Review pentru smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 8

Foarte multe persoane care au nevoie de un smartphone, se orienteaza spre un model iPhone, sau cauta cele mai noi telefoane Android de la Samsung sau Huawei. Ei bine, exista si alti producatori care scot pe piata telefoane foarte performante, iar Xiaomi este unul dintre acestia.

Pentru persoanele care au nevoie de un smartphone cu parformante mai mult decat decente, la un pret decent, exista Xiaomi Redmi Note 8.

Xiaomi Redmi Note 8 este un smartphone mid-range care costa mai putini banuti decat telefoanele celor de la Samsung sau Huawei (iPhone produce doar telefoane high end, deci nu poate fi facuta o comparatie).

Pretul unui Xiaomi Redmi Note 8, este similar cu cel al unui model entry level de la Samsung sau Xiaomi, dar Xiaomi Redmi Note 8 are specificatii mult mai bune. Dispozitivul are un hardware excelent, manopera este de cea mai buna calitate, iar panoul IPS este de invidiat.

Xiaomi Redmi Note 8 are un ecran de 6.3 inchi, are ecranul care impresioneaza prin luminozitatea sa, are afisaj IPS (1080 X 2340 px). Ecranul IPS al telefonului dispune de functii imbunatatite precum precizia culorilor, reproducerea invariabila a culorilor, unghiuri optimizate de vizualizare si un consum mult mai bun de energie decat alte telefoane similare.

Dispozitivul are un afisaj ascuns sub Gorila Glass 5. Acesta este flancat de margini nu prea mari, pe 3 parti.

Performantele telefonului sunt asigurate de un procesor Qualcomm Snapdragon 845 puternic; dispozitivul functioneaza fara intarzieri. Dispozitivul vine in versiuni de 64 GB, 128 GB si 256 GB, in timp ce memoria RAM este de 4GB.

In ciuda faptului ca nu discutam despre un smartphone high end, totusi modelul Xiaomi Redmi Note 8 este capabil sa faca fata cu succes cerintelor utilizatorului. Experienta de joc nu este una uimitoare, existand un decalaj vizibil si cadre inghetate, dar telefonul per total isi face treaba fara probleme. Si sa fim seriosi, cui ii trebuie un smartphone pentru jocuri, isi alege un telefon high end nu unul midrange.

Xiaomi Redmi Note 8 are un sistem de camere alcatuit din camera frontala de 13 MP, in timp ce camera principala are 48 + 2 + 2 +2 MP, 8000 X 6000 cu focalizare automata. Acest lucru inseamna ca dispozitivul are camera echipata cu autofocus (astfel ca se concentreaza mai bine pe o anumita zona sau un anumit punct, pentru a face fotografii uimitoare).

Bateria telefonului este una de tio Li-Po si are capacitatea de 4000 mAh. Bateria nu se poate detasa, dar ii ofera telefonului o buna rezerva de energie, pentru a ramane cel putin o zi intreaga incarcat.

Cat despre conectivitate, mentionam faptul ca dispozitivul accepta 2G, 3G, 4G si LTE. In plus, la fel ca toate smartphone-urile, dispune de un GPS inclus.

Greutatea de 190 grame poate fi considerata un dezavantaj al telefonului, altele fiind mai usoare. In plus, nu dispune de functia NFC, nu este foarte rezistent la apa si praf, nu dispune nici de incarcare rapida. In plus nu are senzor de temperatura sau barometru.

Cu toate acestea, pentru ca discutam despre un smartphone din gama midrange, modelul Xiaomi Redmi Note 8 poate fi alegerea ideala pentru cei care doresc un smartphone cu performante mai mult decat decente, pentru doar cateva sute de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *