yony.ro

Un blog care abordeaza subiecte interesante

Frumusete

Cum alegi rujul de buze care ti se potriveste?

Rujul este unul dintre produsele de machiaj care nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei femei, sau din geanta acesteia.

Indiferent ca ti-ai facut un obicei din a te machia in fiecare zi, sau folosesti produsele de machiaj ocazional, rujul este un astfel de produs pe care trebuie sa il ai mereu la indemana.

Datorita faptului ca atunci cand discutam despre rujuri, facem referire la unul dintre cele mai populare produse de make-up, trebuie precizat ca gama de produse este foarte variata, iar din acest motiv iti va fi probabil destul de dificil sa faci alegerea corecta.

Pana sa gasesti rujul perfect vei face o multime de incercari, insa acest articol te poate ajuta cu unele sfaturi utile, care iti pot face mult mai usoara misiunea de a alege rujul ideal.

Pentru tinutele in culori deschise

Unele femei prefera sa poarte articolele de vestimentatie in tinute deschise. Pentru acestea, rujurile care vin in culori calde si pastelate de exemplu, se pot dovedi a fi cea mai eficienta alegere.

De exemplu, in cazul in care vei dori sa optezi pentru un outfit in care culoarea predominanta este una dintre verde deschis, bleu, roz sau galben deschis, cu siguranta rujul poate fi de o nuanta piersica, nude sau roz deschis. Pentru tinutele ceva ma intense, rujul rosu coral reprezinta cu siguranta o alegere foarte buna.

Pentru tinutele inchise

Exista de-asemenea femei carora le place sa poarte doar articole de vestimentatie inchise la culoare. In aceste conditii, nuantele de ruj roz, portocaliu inchis sau rosu inchis se potrivesc cel mai bine dintre toate.

In cazul in care iti doresti sa optezi pentru un look de senzatie atunci cand folosesti rujul rosu, cu siguranta unul care are o nuanta de coacazae ca baza, este ideal. In cazul in care esti adepta rujurilor nude, cu siguranta poti alege un ruj de culoare maro, care sa aiba tenta de portocaliu sau mov.

Pentru tinute in culori intense

Daca esti una din doamnele sau domnisoarele care are in garderoba o multime de haine colorate, cu siguranta poti sa profiti de acest lucru. in aceste conditii, este ideal sa folosesti rujuri de buze care fie pot fi deschise la culoare, fie poti opta pentru o culoare intensa.

Daca iti doresti sa obtii un look care sa te ajute sa iesi din anonimat, atunci cu siguranta va trebui sa folosesti un ruj in nuanta magenta, sau poti alege un ruj intr-o nuanta rosu aprins.

De-asemenea, nu ar fi o idee rea nici aceea de a opta pentru nuantele de rosu cu nuante de portocaliu, fucsia sau rosu cu nuante de portocaliu.

Cum faci ca rujul sa reziste pe buze mai mult timp?

Exista unele trucuri pe care le poti folosi in acest sens. Poti de exemplu sa iti exfoliezi buzele (folosind un produs de exfoliere, cum ar fi o crema hidratanta sau un balsam pentru buze).

Este necesara stergerea excesului de balsam de pe buze, dupa care va fi necesara aplicarea unui fond de ten care sa-i ofere rujului rezistenta. Se poate folosi un creion pentru conturarea buzelor.